Crește profitul cu publicitatea Google

Vezi detalii

Crește profitul cu publicitatea Google

Vezi detalii

bifa-03Analizăm Site-ul

bifa-03Îmbunătățim poziția anunțului

bifa-03Configurăm conversia

bifa-03Remarketing

bifa-03Găsim cuvintele cheie

bifa-03Fără cuvinte cheie negative

bifa-03Promovăm ofertele

bifa-03Reducem  cheltuielile

google-adwords-analytics-_split02

egratis-google-adwords-analytics-tab-01

egratis-google-display-analytics-tab-01

Clientii nostri

Sănătate Educație Familie
Maxrent
Casa Nunții Noroc
Echiprot
Mitoc Group
Lucru in Anglia
Travel Moldova
Sooqini
Volta
Vatra
Spa Sante
Sovada Tur
Pivnitele Branesti
Parsec
Opa Greek Cafe
Oliva
Memora
Mama Mia
Liu Jo
Ironballs
Hip Hop S Asa
Hersones Agro
Freewash
Eclair Shop
Domo
AzSuvenir
Asconi
Iata cum te putem ajuta sa obtii trafic relevant si conversii imediate:
 • Pornim de la strategia businessului tau, identificam audienta tinta si propunem un plan de campanie online targetata;
 • Expunem mesajul tau unui public targetat, in mediile in care acesta navigheaza online, fie ca este vorba despre cautari Google, reteaua Google Display sau chiar in cadrul emailului propriu;
 • Cautam permanent solutii pentru optimizarea ratelor de conversie, a valorii medii a comenzilor si a costurilor per click;
 • Bugetul campaniilor de promovare online este flexibil. Vei plati doar atat cat vei dori.

Gasim metodele optime de a promova site-ul publicului interesat de serviciile sau produsele pe care le oferi. Pentru aceasta trecem prin 4 etape: analiza mediilor in care putem afisa anunturi relevante pentru potentiali clienti luand in calcul obiectivele de crestere notorietate brand sau crestere vanzari, dezvoltare strategie de promovare online si propunere plan de actiuni prioritizate, implementarea strategiei de promovare, monitorizarea si raportarea performantelor activitatii.

Analiza

Identificarea modului in care potentialii clienti cauta serviciile sau produsele oferite, indentificarea intereselor publicului tinta, a site-urilor relevante pentru acestia si analiza potentialului de remarketare a utilizatorilor site-ului. Dupa analiza modului in care putem intampina publicul tinta in mediul online, estimam un buget lunar pentru campaniile pay-per-click, potentialul de trafic pe care acestea il pot directiona catre site si chiar potentialul financiar al acestui trafic platit.

 • Keyword Research

Identificarea expresiilor folosite de diverse segmente de potentiali clienti pentru a efectua cautari pentru serviciile sau produsele oferite pe site-ul tau.

 • Interests & Placements Research

Identificarea categoriilor de interese si a site-urilor relevante pentru fiecare segment de potentiali clienti pentru a le afisa anunturi imagine care sa creasca notorietatea brand-ului tau.

 • Potential de remarketare

Identificarea vizitatorilor care au interactionat cu site-ul tau, definirea segmentelor de utilizatori in functie de actiunile efectuate pe site, si crearea mesajelor cu care ii putem retargeta pentru a-i atrage inapoi pe site si a-i convinge sa efectueze actiunile respective.

 • Estimare buget de promovare

Estimarea bugetului lunar pentru campaniile pay-per-click ce vor servi anunturi atat la cautarile pe Google dupa expresiile identificate in etapa de Keyword Research cat si pe site-urile inscrise la categoriile de interese ale potentialilor clienti, ce fac parte din reteaua de display Google.

Strategie

Realizarea structurii initiale a campaniilor si redactarea unui plan de actiuni in vederea gestionarii si optimizarii campaniilor de PPC pana ce acestea ating rezultatele dorite.

 • Structurarea campaniilor
  Realizarea structurii initiale a campaniilor de promovare online prin asocierea fiecarui segment de potentiali clienti cu grupurile de expresii folosite in cautarea pe Google, cu grupurile de interese posibile si cu categoriile de siteuri pe care este posibil sa navigheze.

 

 • Crearea mesajelor campaniilor

Crearea mesajelor pentru fiecare campanie de promovare online din structura initiala stabilita astfel incat sa obtinem mesaje cat mai targetate si relevante pentru potentialii clienti.

 

 • Bugetul campaniilor

Alocarea unui buget zilnic pentru fiecare grup din structura campaniilor de promovare astfel incat sa ne incadram in bugetul de campanii pe care il avem la dispozitie lunar.

 

 • Stabilirea indicatorilor de performanta
  Stabilirea indicatorilor de performanta ai fiecarei campanii de promovare online pe care ii vom monitoriza si care ne vor ajuta in optimizarea performantelor acestora. Alegerea corecta a indicatorilor de performanta ai campaniilor e un pas foarte important in atingerea obiectivelor generale.
Implementare

Crearea si setarea contului prin intermediul caruia vom rula campaniile de PPC, si crearea si setarea campaniilor de promovare a serviciilor sau produselor oferite pe site conform structurii stabilite in etapa de strategie.

 • Setarea contului

Demararea campaniilor online presupune initial cativa pasi administrativi pentru a selecta forma de plata, metoda de plata, forma si datele de facturare, utilizatorii si drepturile de acces a acestora.

 • Setarea trackingului

Definirea trackingului pentru campaniile de promovare platite astfel incat sa putem beneficia in timp real de rezultatele campaniilor online.

 • Setarea campaniilor

Crearea campaniilor de promovare online conform structurii propuse si agreate in etapa de strategie campanii si crearea de anunturi dedicate pentru fiecare grup de expresii targetat.

 • Monitorizare si optimizare campanii

Monitorizarea continua a indicatorilor de performanta si modificarea campaniilor de promovare online in vederea optimizarii rezultatelor acestora.

Raportare

Monitorizare permanenta si raportarea periodica a evolutiei indicatorilor de performanta ai campaniilor de promovare online obtinuti alaturi de interpretarea rezultatelor si planificarea pasilor urmatori in vederea atingerii obiectivelor setate.

 • Monitorizare permanenta

Monitorizarea permanenta a campaniilor de promovare si a evolutiei indicatorilor de performanta, astfel incat sa putem actiona in timp real pentru optimizarea rezultatelor.

 • Raportare lunara

Redactarea de rapoarte lunare ce prezinta activitatile de online marketing realizate, evolutia indicatorilor de performanta urmariti pentru campaniile de promovare online, alaturi de observatii, concluzii si recomandari pentru setul urmator de actiuni de online marketing.

vatra-logo-egratis-60x60-02

Mircea Țîra

Complexul Etno Cultural VATRA

Echipa EGRATIS e fenomenală, poți să ai încredere și să te bazezi pe ei oricând. Mă simt împlinit după fiecare colaborare. Recomand din toată inima.

5_stars-01

opa-greek-cafe-egratis-60x60-03

Diana Bologan

Director, Opa Greek Cafe

Echipa EGRATIS ne-a ajutat să construim o bază de date cu utilizatori care au interacționat cu brandul nostru pe internet pentru a putea fi în contact direct cu aceștia.

5_stars-01

freewash-logo-egratis-60x60-02-04

Nicolae Dumitru

Manager Freewash Moldova

Serviciile de publicitate Google, Facebook și Instagram oferite de EGRATIS ne-au ajutat să sporim prezența brandului Freewash în Republica Moldova.

5_stars-01

+373 79 133 332

Chișinău, Str. Mitropolit Bănulescu Bodoni 45

Pin It on Pinterest

mautic is open source marketing automation